Šios savaitės edukaciniai renginiai

Tema:Naujienos

Šią savaitę Kauno bienalė edukacinėje programoje pristato net tris puikius renginius.

Kaip ir kiekvieną spalio-lapkričio trečiadienį vyksta chemijos, biologijos, fizikos ir kt. pamokos moksleiviams. Primename mokytojams ir mokyklų vadovams, kad pamokas galima užsakyti el. paštu vejune@biennial.lt.

Jau šį ketvirtadienį turėsite galimybę iš arčiau susipažinti su Jaunųjų menininkų programos dalyve menininke Gabriele Gervickaite. Susitikimas vyks Kauno paveikslų galerijoje, 17:30. Kviečiame nepraleisti progos ir tiesiai iš menininkės lūpų išgirsti apie kūrybinę kasdienybę.

O savaitgalį visus bienalės lankytojus vėl kviečiame į kūrybines dirbtuves. Šeštadienį, spalio 12 d. Paveikslų galerijoje (K. Donelaičio g. 16) skulptorius Augustinas Kluoda kviečia didelius ir mažus meno mylėtojus paminkyti molį ir pasimokyti akademinio portreto pagrindų. Sekmadienį, spalio 13 d., meno ir kultūros mėnraščio “Meno propaganda” (Vilniaus dailės akademijos Kauno dailės fakulteto) M. Žilinsko galerijoje komanda padės jums susikurti asmeninį zine’ą – nedidelio tiražo laikraštuką. Primename, kad dirbtuvės prasideda nuo 12:00 val.

REGISTRACIJA į dirbtuves tel. numeriu +37062052104 arba el. paštu vejune@biennial.lt. Vietų skaičius ribotas (iki 17 žm.), tad paskubėkite registruotis!

Atgal

Komentavimas išjungtas.