TĘSIASI AUKSO PJŪVIO FOTO KONKURSAS

Tema:Naujienos

Sulaukėme nemažai jūsų prašymų, kad pratęstume interaktyvųjį foto konkursą “Ieškok aukso pjūvio”. Todėl dar vieną papildomą savaitę (iki lapkričio 27 d., 23:00) visi NERIAME Į AUKSO PJŪVIO PAIEŠKAS!

Geriausius foto darbus atrinks kompetentinga komisija, kurią sudarys profesionalūs fotografai, menotyrininkai, verslo atstovai. Konkursui pasibaigus, viešai pasidalinsime komisijos atrinktais geriausiais darbais.

Primename apie konkurso sąlygas,  instrukcijas ir laimėjimus:

DALYVAVIMO SĄLYGOS: 

  1. Išmaniuoju telefonu PARSISIŲSK nemokamą programėlę “PhiShot” iš Google Play Store (kita lternatyva – fotografuoti fotoaparatu)
  2. IEŠKOK aukso pjūvio tave supančioje aplinkoje – gamtoje, kūne, architektūroje ir kituose objektuose, kurk kompozicijas, paremtas aukso pjūvio proporcija
  3. FOTOGRAFUOK ir SIŲSK iki LAPKRIČIO 27 D. savo PhiShot‘ą adresu: bienale.phishot@gmail.com 

GERA ŽINIA fotografuojantiems fotoaparatu!


 PROGRAMĖLĖS NAUDOJIMOSI INSTRUKCIJOS:

1. Naudok PhiShot spiralę, kad surastum aukso pjūvį;

2. Modeliuok spiralę savo ekrane, taikydamas jos mastelį ir kryptį savo kompozicijai:

- tempk spiralę, kad keisti jos padėtį;

- dviem pirštais  didink ir mažink spiralės mastelį ar pasuk ją norimu kampu;

- ilgas paspaudimas apverčia spiralę;

3. Užfiksuok kompoziciją, paspaudęs fotografavimo mygtuką.

4. Siųsk PhiShot’ą adresu bienale.phishot@gmail.com pasidalink savo PhiShot‘u su draugais, išsaugok savo galerijoje arba ištrink ir pradėk iš naujo.

 

Parodyk savo PhiShot’ą parodoje! Nuo 2013 11 05 iki 2013 11 27 siųsk savo PhiShot‘ą adresu: bienale.phishot@gmail.com ir dalyvauk Kauno bienalės bei Kauno fotoklubo konkurse. Geriausių kadrai bus eksponuojami kavos namuose CoffeeInn (Vilniaus g. 28, Kaunas) gruodžio 1 – gruodžio 13 dienomis. Laimėtojų taip pat laukia nemokami bilietai į Kauno bienalės parodas bei gardžios kavos iš CofeeInn.

Mobilioji aplikacija „PhiShot“ yra edukacinės paskirties programėlė, kuri supažindina vartotoją su aukso pjūvio proporcijos taikymu. Naudodamiesi šia programėle, vartotojai gali sukurti aukso pjūvio principu pagrįstą fotokadrą arba ieškoti aukso pjūvio proporcijos įrašytos mus supančios aplinkos objektuose ir juos nufotografuoti. Programėlė leidžia išsaugoti užfiksuotą kadrą savo telefono galerijoje bei pasidalinti juo su draugais socialiniuose tinkluose. Tai idealus įrankis gamtos, architektūros pažinimui bei nepriekaištingų kompozicijų kūrimui.

 

 Programėlę kūrė:

Kauno bienalė
Programavimas: UNISOLUTIONS
Dizainas: Mamaika creative team

Atgal

2 komentarai (-ų)

  • Miglė

    Atsakyta į:2013-11-24, 20:05

    Ar galima aukso pjūvio ieškoti archyvuose? Ar būtinai švieži turi būti kadrai?

    • agne

      Atsakyta į:2013-11-24, 23:01

      Sveiki,

      Žinoma, kad galima, jei archyvai yra Jūsų.