EDUKACINIAI RENGINIAI SPALIO 14-20 DIENOMIS

Tema:Naujienos

Šią savaitę Kauno bienalės edukacinė programa ir vėl plati savo renginių įvairove.

Kaip ir kiekvieną spalio-lapkričio trečiadienį, vyksta chemijos, biologijos, fizikos ir kt. pamokos moksleiviams. Primename mokytojams ir mokyklų vadovams, kad pamokas galima užsakyti el. paštu vejune@biennial.lt.

Savaitgalį visus – didelius ir mažus meno mylėtojus – kviečiame net į trejas skirtingas kūrybines dirbtuves:

Šeštadienį (spalio 19 d.), 12:00 Kauno Paveikslų galerijoje (K. Donelaičio g. 16), Aukštaitijos kūrybinių dirbtuvių ,,DREVINĖ PUŠIS“ kūrėjai ves edukacinį užsiėmimą mažiems ir dideliems meno gerbėjams. Dalyviai bus kviečiami analizuoti Kauno bienalės ekspozicijoje pristatomo grafiko Lino Blažiūno kūrybos darbų ciklą ,,Mėnesiena pelėdų akyse“. Užsiėmimų metu, aptarsime gamtoje vykstančius reiškinius, formas, o kūrybines užduotis atliksime mišria technika.

Tą pačią dieną (spalio 19 d.), 11:00, Vytauto pr. 71 (101 salė) VISI kviečiami prisijungti prie šokio dirbtuvių kartu su menininke Vidmina Stasiulyte. Šių ypatingai kūrybinių dirbtuvių metu, kursime vieną bendrą šokį. Šokio dirbtuvėse amžiaus limito nėra, o patirtis nebūtina, tad laukiami visi, norintys prisidėti prie bendro šokio sukūrimo!

Sekmadienį (spalio 20 d.), 12:00 grafikė Laura Selmistraitytė kviečia meno mylėtojus į kūrybines dirbtuves, o 15:00 – į susitikimą su pačia menininke, kur kiekvienas galės gyvai išgirsti apie menininkės darbo subtilybes ir netikėtus kūrybinius nuotykius, ištinkančius ruošiantis svarbioms parodoms.

Susitikimas ir kūrybinės dirbtuvės su Laura vyks Kauno Paveikslų galerijoje.

 

Atgal

Komentavimas išjungtas.