KAUNO BIENALĖS EDUKACINIAI RENGINIAI SPALIO 21-27 DIENOMIS

Tema:Naujienos

Šią savaitę Kauno bienalė tęsia edukacinės programos renginius ir kūrybines dirbtuves.

Kaip ir kiekvieną spalio-lapkričio trečiadienį, vyksta chemijos, biologijos, fizikos ir kt. pamokos moksleiviams. Primename mokytojams ir mokyklų vadovams, kad pamokas galima užsakyti el. paštu vejune@biennial.lt.

Spalio 26 d., 12 val Kauno Paveikslų galerijoje visi kviečiami prisijungti prie kūrybinių dirbtuvių kartu su Kauno bienalės menininke Renata Vinckevičiūte. Renatos kūriniai ypatingi savo medžiaga – švitriniu popieriumi. Menininkė – staliaus dukra, todėl natūralu, kad su šia medžiaga menininkė susipažino dar ankstyvoje vaikystėje. Susitikime spalio 26 d. ir patys išbandykime švitrinio popieriaus subtilybes. 

REGISTRACIJA į dirbtuves tel. numeriu +37062052104 arba el. paštu vejune@biennial.lt. Vietų skaičius ribotas (iki 17 žm.), tad paskubėkite registruotis!

Spalio 27 d.  12 val. Kauno Žilinsko galerijoje startuoja mada pulsuojantis projektas “Tapk dizaineriu su L’Officiel”. Kiekvieną sekmadienį parodos lankytojai bendrai kurs suknelę, kurią pristatys gruodžio 1 d. Kauno bienalės edukacinės programos uždarymo metu. Šio projekto antra dalis – speciali L’Officiel mados istorijos paskaita, kuri vyks gruodžio 1d., 12val M.Žilinsko galerijoje. Paskaitą ves įvaizdžio ir drabužių dizainerė Olesė Kekienė.

IKI SUSITIKIMO!

Atgal

Komentavimas išjungtas.