KVIEČIAME Į KAUNO BIENALĖS UŽDARYMĄ

Tema:Naujienos

Mielieji,

Pradedant naujuosius 2014-uosius metus, kviečiame jus visus į Kauno bienalės uždarymą, kuris vyks paskutiniąją bienalės dieną - 2014 metų sausio 5 d. (SEKMADIENĮ), nuo 16 val. M. Žilinsko galerijoje (Nepriklausomybės a. 12). Jau turėsime 2-ąjį šių metų Kauno bienalės katalogo tomą. Kiekvienas, atsinešęs pirmąją katalogo dalį, antrąją kartu su specialiu dėklu gaus nemokamaiPažadame – kataloge rasite iki šiol slėptus tekstus apie kūrinius, ekspozicijas, menininkus. Katalogas sklidinas bienalės veiksmo ir ne tik kūrinių, bet ir edukacinių programų dalyvių, parodos lankytojų nuotraukų.

Uždarymo programoje – katalogo pristatymas, 9-osios bienalės prisiminimai, virtualaus projekto „Art-cart“ pristatymas bei vaišės!

Paskutinė galimybė aplankyti bienalės parodas M.Žilinsko dailės galerijoje (Nepriklausomybės a. 12, Kaunas) ir Kauno Paveikslų galerijoje (K. Donelaičio g. 16, Kaunas) - 2014 m. sausio 2-5 d. (ketvirtadienį-sekmadienį). MALONIAI LAUKIAME!!!!

Dėkojame visiems už paramą, pagalbą ir bet kokį prisidėjimą įgyvendinant šį reikšmingą renginį.  IX-oji bienalė buvo iki šiol lankomiausia – muziejaus bilietų nupirkta 30 000. Paveikslų galerijoje Jaunųjų menininkų parodoje apsilankė apie 8000 žiūrovų, kas viršija įprastus skaičius kokiais 4 kartais! 

 

Kauno bienalės komanda

 

Atgal

Komentavimas išjungtas.