KAUNO BIENALĖS EDUKACINIAI RENGINIAI LAPKRIČIO 6-10 DIENOMIS

Tema:Naujienos

Kaip ir kiekieną savaitę Kauno bienalė pradeda naują kūrybinę savaitę ir kviečia visus prisijungti prie didžiosios edukacinės programos renginių ir kūrybinių dirbtuvių. Tad kas vyksta šią savaitę?

Spalio-lapkričio trečiadienį, vyksta chemijos, biologijos, fizikos ir kt. pamokos moksleiviams. Primename mokytojams ir mokyklų vadovams, kad pamokas galima užsakyti el. paštu vejune@biennial.lt.

Savaitgalio desertui – netradicinės kūrybinės dirbtuvės ir susitikimai su jaunaisiais menininkais:

Lapkričio  9 d. (šeštadienis), 12 val. Kauno Paveikslų galerijoje laikraščio „Meno Propaganda“ kūrybinė komanda ruošia išskirtinius užsiėmimus Kauno Bienalės edukacinei programai „Pažink ir kurk su šeima“! Kviečiame visus sudalyvauti KŪRYBINĖSE DIRBTUVĖSE, kurių metu supažindinsime su ZINŲ KULTŪRA bei suteiksime galimybę kiekvienam susikurti savo individualų ziną, atspindintį kiekvieno autoriaus įspūdžius apie Kauno Bienalę, mintis apie meną ir kūrybą.

Tą pačią dieną, (lapkričio 9 d., šeštadienis), 15 val. Kauno paveikslų galerijoje susitikime su Kauno bienalės Jaunųjų menininkų programos dalyviu TIM KLIUKOIT. Tim Kliukoit kartu su Paul Paper pristato minimalistinę objektų instaliaciją, kurios tikslas, pasak jų, “palikti žiūrovą akistatoje su savimi ir sąlytyje su darbų poetika intuityviai pajausti, perskaityti “amžinųjų vertybių” sampratas”. 

Lapkričio 10 d. (sekmadienis), 12 val Kauno Paveikslų galerijoje susitikime su dar viena Kauno bienalės Jaunųjų menininkų programos dalyve – AISTE JANČIŪTE, kuri visus supažindins su performatyvaus meno subtilybėmis ir visus kvies prisijungti prie menininkės performanso dirbtuvių.

Tai dar ne viskas. Tą pačią dieną (lapkričio 10 d.) 15 val Kauno Paveikslų galerijoje susitikime su dar viena talentinga Kauno bienalės Jaunųjų menininkų programos dalyve - NERINGA KISIELIENE . Šios menininkės darbuose iš tamsos pasirodantys ir vėl išnykstantys švytintys vaikų kontūrai žymi paliktų vaikų temą.

Atgal

Komentavimas išjungtas.