Kauno bienalė ir VDU teatras kviečia: Jono Vaitkaus spektaklis „Atsitiktinis žmogus” svetingumo komplekse Pažaislyje

Tema:Be kategorijos

vdu teatras_1

Lapkričio 29 d., sekmadienį, 18 val., VDU teatras ir Kauno bienalė kviečia netradicinėje aplinkoje, „Monte Pacis” fundatorių salėje, stebėti režisieriaus Jono Vaitkaus spektaklį „Atsitiktinis žmogus” (Pjesės autorė – Yasmina Reza). Tai vienos dalies monospektaklis, kuriame vaidina ryškūs Lietuvos aktoriai – Goda Piktytė ir Arvydas Dapšys.

Jis – žymus to meto rašytojas Polis Parskis, pavargęs nuo savo darbo, nuo monotoniško gyvenimo. Ji – išsilavinusi, vidinių abejonių draskoma didžiulė šio rašytojo gerbėja – Marta. Jie susitiks tarp Paryžiaus ir Frankfurto, jaukiame traukinio kupe. Iš pažiūros ramią šio spektaklio veiksmo vagą nuolatos suvirpins atviri, šmaikštūs ir intelektualūs veikėjų monologai, savo tragikomiškumu artimi kiekvienam žiūrovui.
Bilietus galima įsigyti sistemoje „Tiketa <https://www.tiketa.lt/LT/atsitiktinis_zmogus_13895>” ir Kauno bienalės pagrindinės parodos kasoje (Laisvės al. 102).

Šiuo spektakliu Kauno bienalė tęsia savo pristatomų renginių ciklą barokinio Pažaislio komplekso aplinkoje. 2015 m. lapkričio 22 d. svetingumo komplekse “Monte Pacis” bienalės vadovė Virginija Vitkienė skaitė paskaitą apie šiuolaikinį meną netradicinėse erdvėse, o gruodžio 13 d. vienuolyno fundatorių salėje vyks garsaus menininko Saâdane Afif ir lietuvių muzikos grupės “Candee Train Collective” bendro projekto pristatymas ir koncertas. 

Informaciją apie artėjančius Kauno bienalės renginius sekite mūsų tinklalapyje.

Atgal

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*